Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Welcome to Суботичка Топлана

No front page content has been created yet.

Dobrodošli

JKP“Subotička toplana“ je moderno organizovano preduzeće na visokom tehničko-tehnološkom nivou, koje upravlja gradskim energetskim resursima i usmerava razvoj komunalne energetike u pravcu optimalnog snabdevanja korisnika toplotnom energijom.
Osnivač JKP“Subotička toplana“ je Grad Subotica, a sedište je u Subotici, Segedinski put broj 22.

Vesti

25.08.2017

Obavijest kupcima toplinske energije

Štovani kupci toplinske energije, detaljnije pojašnjenje novog izgleda računa nalazi se na sljedećem linku:

http://www.toplanasubotica.co.rs/sites/default/files/dokumenti/Obavesten...

02.11.2016

Obavijest kupcima

U svezi sklapanja Ugovora o prodaji toplinske energije s kupcima toplinske energije, JKP ''Subotička toplana'' je sastavila Obavijest o bitnim elementima ugovora sukladno čl.13. i 87. Zakona o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon).

Investicije

Rekonstrukcija proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže - KfW 4

Rekonstrukcija (modernizacija i automatizacija) proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže predstavlja projekt koji se realizira u okviru četvrte faze programa "Rehabilitacija sustava daljinskog grijanja u Srbiji" široj javnosti poznatijeg kao KfW 4 koji u okviru njemačko-srpski financijske suradnje provode Vlada Republike Njemačke i Vlada Republike Srbije (Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine) preko kreditnog aranžmana Njemačke razvojne banke - KfW. Cilj programa, koji je započeo 2001. godine, je unapređenje sustava daljinskog grijanja u gradovima Republike Srbije. Program KfW 4 je započeo 2012. godine.