Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Welcome to Суботичка Топлана

No front page content has been created yet.

Dobrodošli

JKP“Subotička toplana“ je moderno organizovano preduzeće na visokom tehničko-tehnološkom nivou, koje upravlja gradskim energetskim resursima i usmerava razvoj komunalne energetike u pravcu optimalnog snabdevanja korisnika toplotnom energijom.
Osnivač JKP“Subotička toplana“ je Grad Subotica, a sedište je u Subotici, Segedinski put broj 22.

Vesti

12.10.2017

Obavijest kupcima toplinske energije

JKP „Subotička toplana“ obavještava korisnike usluga daljinskog grijanja da je danas 12.10.2017. godine završila sa toplim probama sustava te da se proizvodnja i distribucija toplinske energije neće provoditi do zvaničnog početka sezone grijanja.

05.10.2017

Obavijest kupcima toplinske energije

JKP „Subotička toplana“ obavještava kupce toplinske energije da će dana 06.10. u prijepodnevnim satima otpočeti s pokretanjem sustava grijanja iz hladnog stanja, progrevanjem sustava i sa toplim probama.

Investicije

Rekonstrukcija proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže - KfW 4

Rekonstrukcija (modernizacija i automatizacija) proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže predstavlja projekt koji se realizira u okviru četvrte faze programa "Rehabilitacija sustava daljinskog grijanja u Srbiji" široj javnosti poznatijeg kao KfW 4 koji u okviru njemačko-srpski financijske suradnje provode Vlada Republike Njemačke i Vlada Republike Srbije (Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine) preko kreditnog aranžmana Njemačke razvojne banke - KfW. Cilj programa, koji je započeo 2001. godine, je unapređenje sustava daljinskog grijanja u gradovima Republike Srbije. Program KfW 4 je započeo 2012. godine.