Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Welcome to Суботичка Топлана

No front page content has been created yet.

Dobrodošli

JKP“Subotička toplana“ je moderno organizovano preduzeće na visokom tehničko-tehnološkom nivou, koje upravlja gradskim energetskim resursima i usmerava razvoj komunalne energetike u pravcu optimalnog snabdevanja korisnika toplotnom energijom.
Osnivač JKP“Subotička toplana“ je Grad Subotica, a sedište je u Subotici, Segedinski put broj 22.

Vesti

02.11.2016

Obavijest kupcima

U svezi sklapanja Ugovora o prodaji toplinske energije s kupcima toplinske energije, JKP ''Subotička toplana'' je sastavila Obavijest o bitnim elementima ugovora sukladno čl.13. i 87. Zakona o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon).

21.10.2014

Obavještenje za dužnike

Obavještavaju se potrošači toplinske energije da JKP "Subotička toplana" Subotica priprema podnošenje prijedloga za izvršenje izvršitelji, radi naplate duga za grijanje. Pozivaju se dužnici, koji su već dobili opomenu za dug, da izmire svoja dugovanja najkasnije do 6.6.2014. godine, kako bi izbjegli dodatne troškove naplate.

Investicije

Rekonstrukcija proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže - KfW 4

Rekonstrukcija (modernizacija i automatizacija) proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže predstavlja projekt koji se realizira u okviru četvrte faze programa "Rehabilitacija sustava daljinskog grijanja u Srbiji" široj javnosti poznatijeg kao KfW 4 koji u okviru njemačko-srpski financijske suradnje provode Vlada Republike Njemačke i Vlada Republike Srbije (Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine) preko kreditnog aranžmana Njemačke razvojne banke - KfW. Cilj programa, koji je započeo 2001. godine, je unapređenje sustava daljinskog grijanja u gradovima Republike Srbije. Program KfW 4 je započeo 2012. godine.