Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Welcome to Суботичка Топлана

No front page content has been created yet.

Dobrodošli

JKP“Subotička toplana“ je moderno organizovano preduzeće na visokom tehničko-tehnološkom nivou, koje upravlja gradskim energetskim resursima i usmerava razvoj komunalne energetike u pravcu optimalnog snabdevanja korisnika toplotnom energijom.
Osnivač JKP“Subotička toplana“ je Grad Subotica, a sedište je u Subotici, Segedinski put broj 22.

VJESTI

01.09.2023

OBAVIJEST O PROMJENI CIJENE ZA TOPLINSKU ENERGIJU

Obavještavaju se kupci toplinske energije da je Nadzorni odbor JKP“Subotička toplana“ donijeo Odluku o cijenama za toplinsku energiju dne 04.08.2023. godine, na koju je Gradsko vijeće grada Subotice dalo suglasnost dne 30.08.2023. godine.

08.03.2023

OBAVIJEST

Obavještavaju se kupci toplinske energije da,
ukoliko žele da račune za toplinsku
energiju primaju elektroničkim putem,
mogu podnijeti zahtjev na e mail:
eracun@toplanasubotica.co.rs
uz navođenje imena i prezimena,
adrese isporuke toplinske energije,
potrošačkog broja i e mail adrese

Investicije

Rekonstrukcija proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže - KfW 4

Rekonstrukcija (modernizacija i automatizacija) proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže predstavlja projekt koji se realizira u okviru četvrte faze programa "Rehabilitacija sustava daljinskog grijanja u Srbiji" široj javnosti poznatijeg kao KfW 4 koji u okviru njemačko-srpski financijske suradnje provode Vlada Republike Njemačke i Vlada Republike Srbije (Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine) preko kreditnog aranžmana Njemačke razvojne banke - KfW. Cilj programa, koji je započeo 2001. godine, je unapređenje sustava daljinskog grijanja u gradovima Republike Srbije. Program KfW 4 je započeo 2012. godine.