Јеzik

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Welcome to Суботичка Топлана

No front page content has been created yet.

Dobrodošli

JKP“Subotička toplana“ je moderno organizovano preduzeće na visokom tehničko-tehnološkom nivou, koje upravlja gradskim energetskim resursima i usmerava razvoj komunalne energetike u pravcu optimalnog snabdevanja korisnika toplotnom energijom.
Osnivač JKP“Subotička toplana“ je Grad Subotica, a sedište je u Subotici, Segedinski put broj 22.

VJESTI

31.10.2018

Obavijest o promjeni cijene za toplinsku energiju

Obavještavaju se kupci toplinske energije da je Nadzorni odbor JKP“Subotička toplana“ donijeo Odluku o cijenama za toplinsku energiju dne 08.10.2018. godine, na koju je Gradsko vijeće grada Subotice dalo suglasnost dne 30.10.2018.godine.

19.10.2018

Obavijest kupcima toplinske energije

U skladu sa prognoziranim vremenskim prilikama, JKP„Subotička toplana“ će u subotu 20.10.2018. godine u večernjim satima početi sa toplim probama sustava. Obzirom da se radi o pokretanju sustava iz hladnog stanja, na svim potrošačkim područjima neće istodobno početi isporuka toplinske energije.

Investicije

Rekonstrukcija proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže - KfW 4

Rekonstrukcija (modernizacija i automatizacija) proizvodnih postrojenja i distribucijske mreže predstavlja projekt koji se realizira u okviru četvrte faze programa "Rehabilitacija sustava daljinskog grijanja u Srbiji" široj javnosti poznatijeg kao KfW 4 koji u okviru njemačko-srpski financijske suradnje provode Vlada Republike Njemačke i Vlada Republike Srbije (Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine) preko kreditnog aranžmana Njemačke razvojne banke - KfW. Cilj programa, koji je započeo 2001. godine, je unapređenje sustava daljinskog grijanja u gradovima Republike Srbije. Program KfW 4 je započeo 2012. godine.