Nyelv

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Суботичка Топлана – üdvözlet a webhelyen!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Üdvözöljük honlapunkon

A Szabadkai Távfűtőművek KK magas műszaki és technológiai szinten működő, korszerűen szervezett vállalat, mely Városunk energiaforrásait kezeli, egyben, fogyasztói hőellátása szempontjából, eszményi irányba tereli a közüzemi energiaellátás fejlődését. A Szabadkai Távfűtőművek KK alapítója Szabadka Városa, székhelye pedig Szabadkán, a Szegedi út 22. szám alatt lelhető.

Híreink

31.10.2018

Értesités a hőenergia árának módositásáról

Értesitjük  a fogyasztókat, hogy a Szabadkai Távfűtőművek kommunális közvállalat Felügyelő Bizottsága 2018. október 8-án megtartott ülésén   döntést hozott a hőenergia árának változásáról, melyet Szabadka város Városi tanácsa     2018.10.30-án megtartott ülésén jóváhagyott.

19.10.2018

Értesités a melegpróbák megkezdéséről

Összhangban az előrejelzett időjárási viszonyokkal, a Szabadkai Távfűtőművek kommunális közvállalat 2018. október 20.-án (szombat) az esti órákban megkezdi a rendszer melegpróbáját.  A város területén  nem lesz egyszerre érzékelhető a hőenergia szállitás mivel  a rendszer hideg álapotból indul.

Beruházások

A termelő berendezések és az elosztó hálózat felújítása – KfW 4

A termelő berendezések és az elosztó hálózat felújítása (korszerűsítése és automatizálása), A szerbiai távfűtőrendszerek felújítása nevű program,  közismertebb nevén KfW 4, negyedik fázisának részét képező projekt keretében valósul meg, amit a német – szerb pénzügyi együttműködés keretében, a Szerb Köztársaság (Energiaügyi, Fejlesztési és Környezetvédelmi Minisztérium)  és a Német Köztársaság Kormányai hajtanak végre, a Német Fejlesztési Bankkal kötött hitelmegállapodás – a KfW -  által. A 2001-ben indult program célja a szerbiai városok távfűtési rendszereinek fejlesztése. A KfW 4 program 2012-ben vette kezdetét.