Nyelv

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Суботичка Топлана – üdvözlet a webhelyen!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Üdvözöljük honlapunkon

A Szabadkai Távfűtőművek KK magas műszaki és technológiai szinten működő, korszerűen szervezett vállalat, mely Városunk energiaforrásait kezeli, egyben, fogyasztói hőellátása szempontjából, eszményi irányba tereli a közüzemi energiaellátás fejlődését. A Szabadkai Távfűtőművek KK alapítója Szabadka Városa, székhelye pedig Szabadkán, a Szegedi út 22. szám alatt lelhető.

Híreink

12.10.2017

ÉRTESÍTÉS HŐENERGIA FOGYASZTÓINKNAK

A Szabadkai Távfűtőművek KK értesíti tisztelt távhő-fogyasztóit, hogy ma, 2017.október 12-én, befejeződött a rendszer melegpróbája, így a további hőtermelés és szolgáltatás szünetelni fog a fűtési idény hivatalos kezdetéig.

A fűtési idény kezdetének időpontjáról, ami a hatályos rendelkezések alapján a külső hőmérséklet függvénye, tisztelt fogyasztóinkat időben fogjuk értesíteni.

06.10.2017

ÉRTESÍTÉS HŐENERGIA FOGYASZTÓINKNAK

A Szabadkai Távfűtőművek KK értesíti hőenergia fogyasztóit, hogy október 6-án, a délelőtti órákban, megkezdi a fűtési rendszer beindítását a hideg állapotból, tehát a rendszer felfűtését és a meleg próbákat.

Beruházások

A termelő berendezések és az elosztó hálózat felújítása – KfW 4

A termelő berendezések és az elosztó hálózat felújítása (korszerűsítése és automatizálása), A szerbiai távfűtőrendszerek felújítása nevű program,  közismertebb nevén KfW 4, negyedik fázisának részét képező projekt keretében valósul meg, amit a német – szerb pénzügyi együttműködés keretében, a Szerb Köztársaság (Energiaügyi, Fejlesztési és Környezetvédelmi Minisztérium)  és a Német Köztársaság Kormányai hajtanak végre, a Német Fejlesztési Bankkal kötött hitelmegállapodás – a KfW -  által. A 2001-ben indult program célja a szerbiai városok távfűtési rendszereinek fejlesztése. A KfW 4 program 2012-ben vette kezdetét.