Nyelv

  • Српски
  • Serbo-Croatian
  • Magyar
  • English
Suboticka Toplana

Суботичка Топлана – üdvözlet a webhelyen!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.

Üdvözöljük honlapunkon

A Szabadkai Távfűtőművek KK magas műszaki és technológiai szinten működő, korszerűen szervezett vállalat, mely Városunk energiaforrásait kezeli, egyben, fogyasztói hőellátása szempontjából, eszményi irányba tereli a közüzemi energiaellátás fejlődését. A Szabadkai Távfűtőművek KK alapítója Szabadka Városa, székhelye pedig Szabadkán, a Szegedi út 22. szám alatt lelhető.

Híreink

05.05.2017

Fogyasztói értesítés

A Szabadkai Távfűtőművek KK értesíti távhőszolgáltató rendszerére kapcsolt fogyasztóit, hogy 2015. április 25-én véget ért a 2016/2017-es fűtési idény.

27.04.2017

Fogyasztói értesítés

A Szabadkai Távfűtőművek KK emlékezteti hőenergia fogyasztóit, hogy a Hőellátás feltételeiről és módjáról szóló Határozat rendelkezései alapján, a fűtési idény április 15-én ér véget. 

Beruházások

A termelő berendezések és az elosztó hálózat felújítása – KfW 4

A termelő berendezések és az elosztó hálózat felújítása (korszerűsítése és automatizálása), A szerbiai távfűtőrendszerek felújítása nevű program,  közismertebb nevén KfW 4, negyedik fázisának részét képező projekt keretében valósul meg, amit a német – szerb pénzügyi együttműködés keretében, a Szerb Köztársaság (Energiaügyi, Fejlesztési és Környezetvédelmi Minisztérium)  és a Német Köztársaság Kormányai hajtanak végre, a Német Fejlesztési Bankkal kötött hitelmegállapodás – a KfW -  által. A 2001-ben indult program célja a szerbiai városok távfűtési rendszereinek fejlesztése. A KfW 4 program 2012-ben vette kezdetét.